9 december - GRATIS WEBINAR Hoe help ik iemand in mijn omgeving die mogelijk aan zelfmoord denkt?

In deze uitzonderlijke periode is mentaal welzijn van groot belang. Nu het wat moeilijker is om elkaar fysiek te zien, loeren donkere gedachten vaak net iets sneller om de hoek. Misschien maak jij je zorgen om iemand, en weet je niet goed hoe je hier het best mee om gaat.

Deze gratis webinar heeft als doel om je te helpen signalen te herkennen, en om gepast te reageren op iemand die (mogelijk) aan zelfmoord denkt. 

Voor wie is deze vorming interessant?

Deze webinar is interessant voor een breed publiek van mensen die in hun omgeving geconfronteerd worden met mensen die worstelen met hun mentaal welzijn en mogelijk ook aan zelfmoord denken.

Denk je zelf aan zelfmoord dan kan je terecht op www.zelfmoord1813.be of op de Zelfmoordlijn op 1813.

Nabestaanden vinden meer info op www.zelfmoord1813.be/nabestaanden en bij Werkgroep Verder (info@werkgroepverder.be).

Ben je hulpverlener, dan is er voor jou een specifiek vormingsaanbod. Dit vind je terug via www.zelfmoord1813.be/vormingen.

Wat kan je verwachten?

Na een kort theoretisch kader gaan we aan de slag met concrete voorbeelden en handvatten, die je in de praktijk moeten sterken.

Praktisch

De webinar wordt gegeven via Zoom en vangt aan om 19u. Je ontvangt voor aanvang een bevestigingsmail met daarin de juiste link om deel te nemen.

Interesse?

Meld je dan aan via het formulier hieronder! Omwille van technische redenen is er een limiet van 100 deelnemers per webinar.

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om te testen of je al dan niet een echte persoon bent. Zo kunnen we spam vermijden.

© Zelfmoord1813 - disclaimer