Dag van de Nabestaanden

Geplaatst door: Lore Vonck

Werkgroep Verder

Op zaterdag 24 november 2018 organiseert Werkgroep Verder haar 18e editie van Dag van de Nabestaanden, een congres- en ontmoetingsdag voor nabestaanden na zelfdoding, hulpverleners, politie e.a. 

Het thema van dit jaar is 'Rouw & Hechting' met een pleniaire lezing van Tara Sentes van KU Leuven. naast getuigenissen, de uitreiking van onze mediaprijs en het jaarlijkse herdinksritueel is er dit jaar ook een concert van Te Gek?! Eline De Munck, die haar oma verloor aan zelfdoding, en muzikant Wouter Bulcaen nemen je mee doorheen betekenisvolle muziek en brieven van nabestaanden.  

In de namiddag kan je terecht in verschillende praatgroepen, vormingen en workshops. Of je kan tot rust komen tijdens onze ontspannende wandeling.

Ben je alleen of heb je nood aan ondersteuning? Dan kan je terecht bij onze buddy's, in de praatruimte of je kan even bekomen in onze stille ruimte. 

Bekijk hier het volledige programma van onze folder.

Het volledige progamma en meer informatie vind je hier.

Schrijf je nu in!

 

Kinderen en jongeren

Voor kinderen & jongeren is er een aangepast programma met lotgenotencontact in de voormiddag en een ontspannende activiteit in de namiddag. Deelname kost 15 euro (warme maaltijd, dranken, materiaal en acitiviteit inbegrepen). 

 

 

 

© Zelfmoord1813 - disclaimer