Meiwandeling voor nabestaanden na zelfdoding

Geplaatst door: Lore Vonck

Werkgroep Verder

 

Op zondag 5 mei 2019 organiseert Werkgroep Verder na zelfdoding haar jaarlijkse meiwandeling voor nabestaanden & sympathisanten. Dit jaar wandelen we doorheen het stadspark van Aalst en domein Osbroek. 

We starten om 14 uur aan het Melkhuisje in het stadspark van Aalst voor een wandeling van een vijftal kilometer. We wandelen tussen de vele bomen, waterpartijen en ander groen in stilte of in gesprek met een lotgenoot. Ook bij ons en andere hulpverleners/vrijwilligers kan je uiteraard doorheen de wandeling terecht voor een babbeltje. 

Op het einde van de wandeling houden we even stil voor een herdenkingsritueel. Dit jaar rond de symboliek van de bloem. Omdat na de zwaarste winters en grootste stormen elke bloem opnieuw groeit en kan bloeien, net zoals wij dit kunnen in dit zware rouwproces. We zoeken verbinding met onze overleden dierbare, maar ook met elkaar als begripvolle lotgenoten. 

Om 17 uur beëindigen we de wandeling aan de taverne en krijgt iedere deelnemer een aandenken mee naar huis. Wie wil, kan de dag nog afsluiten met een hapje en drankje op het zonnige terras. 

Deelname is gratis. We vragen je wel even in te schrijven. Klik hier om je in te schrijven.

Wens je meer informatie? Klik dan hier

En zoals we steeds zeggen: You'll never walk alone...

© Zelfmoord1813 - disclaimer