Doe een gift

De organisaties achter Zelfmoord1813 worden voor hun basiswerking gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Toch kunnen wij je steun hard gebruiken om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Steunen kan financieel (giften, sponsoring), maar ook andere vormen van steun zijn welkom. Heb je een vraag of suggestie? Wil je zelf een actie opzetten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Steun het Centrum ter Preventie van Zelfdoding
Steun Werkgroep Verder

Steun het Centrum ter Preventie van Zelfdoding

Het Centrum ter Preventie van Zelfdoding is continu op zoek naar extra middelen om de vrijwilligerswerking verder uit te bouwen, maar ook om nieuwe innovatieve projecten op te starten. 

Hoe?

Je kan ons steunen door een overschrijving op rekeningnummer BE 24 4338 1416 1138, t.a.v. het Centrum ter Preventie van Zelfdoding, met vermelding “schenking”. Je kan ook online overschrijven. Vermeld in de mededeling je naam en e-mailadres voor een kleine bedanking.

Als schenker ontvang je 2 keer per jaar onze nieuwsbrief voor schenkers. Grote schenkers worden (indien gewenst) vermeld in ons jaarverslag.

Voor giften vanaf 40 euro levert het CPZ een fiscaal attest af.

Je kan ons ook steunen door een actie op te zetten via Music for Life, een inzamelactie op te starten via Facebook of door je online inkopen te doen via Trooper.

Meer informatie, vind je hier of in onze folder voor fondsenwerving. Je kan ons ook rechtstreeks contacteren: cpz@preventiezelfdoding.be of 02/649 62 05. 

“Het trof me te lezen dat jullie, vrijwilligers, volledig ten dienste van andere mensen bepaalde opofferingen maken. Ik kan niet anders dan jullie zeer hoog inschatten, beseffende dat op momenten dat er gefeest, gevierd en getoost wordt, jullie klaar staan voor de mensen die op dat moment extreme gevoelens ervaren. Ik kan me inbeelden dat de persoonlijke verhalen ook jullie aangrijpen. Ik kan me alleen met het grootste respect dit tot jullie richten. Ik vraag me af of er een mogelijkheid bestaat om jullie op welke manier dan ook te steunen. Er is in deze keiharde maatschappij meer en meer nood aan diensten zoals jullie, en vooral aan mensen zoals jullie. Een financiële tussenkomst is ongetwijfeld niet de reden waarom jullie medewerkers klaarstaan, maar ik voel me genoodzaakt om op een bepaalde manier mee te helpen aan jullie voortbestaan. Al helpen jullie maar één mens, het is voldoende om jullie bestaan te wettigen.”

Top

Steun Werkgroep Verder

Wil je samen met Werkgroep Verder de opvang van nabestaanden na zelfdoding verbeteren? Het taboe rond zelfdoding helpen doorbreken? Concrete projecten en nieuwe initiatieven uitwerken? 

Steun ons dan door een gift te doen aan Werkgroep Verder.

Werkgroep Verder wordt voor haar basiswerking gefinancierd door de Vlaamse Overheid. Wij willen echter blijvend vernieuwende projecten realiseren en zijn dan ook steeds op zoek naar de nodige financiële middelen en sponsors om samen onze doelstellingen te realiseren en de vele duizenden nabestaanden na zelfdoding in Vlaanderen te ondersteunen.

Hoe?

Stort een gift naar keuze op rekeningnummer  BE 24 4338 1416 1138, t.a.v. het Centrum ter Preventie van Zelfdoding, met vermelding “schenking Werkgroep Verder”. 

Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Word samen hoofd-/co-sponsor bij één van onze (nieuwe) projecten.

Meer info: lorevonck@werkgroepverder.be 

"Mijn gift voor Werkgroep Verder is er gekomen door mijn gevoel iets te willen doen met wat me overkomen is.
Wat me eigenlijk echt aansprak en me overtuigd heeft te kiezen voor Werkgroep Verder is vooral het menselijke aspect.
De warmte en het gevoel die ik kreeg tijdens ons eerste contact.
Gevoel van begrip, respect en vooral een luisterend oor.
Soms is dit wat je echt nodig hebt, om terug een stapje vooruit te kunnen zetten.
Het gevoel dat ik mijn verhaal kon doen zonder oordeel, maar met de nodige warmte."
 

© Zelfmoord1813 - disclaimer